Selecteer een pagina
Rutger Quispel september 28, 2015 @ 8:50PM

Succesvol Webdesign Project: 60+ Vragen die je moet stellen voor je begint

Het bouwen van een nieuwe website is een uitdagend project. Veel bedrijven onderschatten het werk dat verzet moet worden bij de voorbereiding en uitvoering van een webdesign project. Het ontwikkelen van een site kost veel tijd en gaat veel verder dat het creëren van een mooi plaatje. Je moet veel vragen beantwoorden alvorens je een succesvolle website kan gaan ontwikkelen.

Lees meer

Top 4 Internet Marketing Strategieën voor 2015

Veel bedrijven hebben een mooie website laten maken en daar is gelijk alles mee gezegd. Een mooie website en een fantastisch product is een uitstekend begin. Nu nog zorgen dat potentiële klanten je site kunnen vinden. Om beter gevonden te worden kan je internet marketing inzetten. Hoe je daar het meeste resultaat uit haalt bespreek ik in dit artikel.

Lees meer

5 Tips voor effectieve e-mail marketing campagnes

E-mail marketing is een fantastische manier om het contact met je klanten te onderhouden en er terugkerende klanten of zelfs ambassadeurs van te maken. Van alle beschikbare marketing activiteiten is het nog steeds een van de meest effectieve methodes en met de juiste aanpak ook tegen een minimale investering. Lees hier 5 tips om een succes te maken van je e-mail campagnes.

Lees meer

Waarom wij websites maken met WordPress

De meeste klanten die wij spreken hebben weleens gehoord van WordPress, maar weten vaak niet wat alle mogelijkheden zijn van dit geweldige platform. We krijgen dan ook regelmatig de vraag: Waarom zou ik Wordpress willen en is het niet te ingewikkeld in gebruik? Hoogste tijd om uit te leggen waarom we juist voor dit platform kiezen bij het bouwen van een website.

Lees meer