Selecteer een pagina
Rutger Quispel december 9, 2016 @ 2:01PM

E-business Oplossingen

Je bedrijfsprocessen en activiteiten optimaal ondersteund, zodat je meer tijd hebt voor belangrijke zaken. Slimme software om het gehele sales proces maximaal te ondersteunen en omzet te generen die je anders op straat had laten liggen.

Een online afspraakmodule voor efficiënt agendabeheer

Werk je op afspraak? Stop met het verspillen van je kostbare tijd om die afspraken te maken. Geef je klanten de mogelijkheid om online afspraken of reserveringen te maken en eventueel gelijk te betalen. Met een online afsprakenmodule biedt je je klanten extra service en bespaar je bovendien veel tijd uit.

E-commerce integratie waar klanten blij van worden

Een webshop of de mogelijkheid om klanten online te laten betalen voor je product of dienst? Steeds meer klanten doen online aankopen of willen online betalen. Met onze e-commerce oplossingen kan je op een snelle en veilige manier inspelen op deze behoefte. iDeal, Paypal, Creditcard en andere betaalproviders.

Een CRM-systeem dat meer omzet en tevreden klanten oplevert

Stop met Excel-sheets en andere onhandige overzichten om klantdata op te slaan. Met een Customer Relationship Management (CRM)-oplossing heb je meer in inzicht in je leads, klanten en activiteiten. Creëer en beheer je meer verkoopkansen en bouw je sneller en gemakkelijker aan klantrelaties.

Facturen online versturen en met iDEAL laten betalen

Het bijhouden van uitstaande facturen kost vaak veel tijd. Minimaliseer het aantal achterstallige facturen en vereenvoudig je administratie door je facturatie te automatiseren. Biedt je klanten de mogelijkheid om veilig en gemakkelijk te betalen via iDEAL of andere betaalproviders en stuur automatisch herinneringen.

Bovenstaande oplossingen zijn slecht een greep uit de e-business mogelijkheden die we kunnen bieden. Het digitaliseren van business processen maakt de weg vrij om weer tijd te besteden aan belangrijke zaken. Je bedrijfsprocessen en activiteiten optimaal ondersteund binnen je ICT architectuur en de gehele sales-cyclus geïntegreerd in een CRM-oplossing die echt werkt. Dit levert meer sales, tevreden klanten en tevreden personeel op. Bovendien is alles gemakkelijk inzichtelijk door middel van analyses en rapporten. Kortom: Een slimmere onderneming, die gericht is op de toekomst en het realiseren van succes.

Neem contact met ons op!

 

Praat vandaag nog met ons over jouw nieuwe website en kom erachter hoe jouw bedrijf meer leads en omzet kan genereren. Je kan ons bereiken op telefoonnummer 020 – 34 54 825 , e-mailadres hallo(at)quispmaster.nl of onderstaand contactformulier.