Selecteer een pagina
Rutger Quispel december 9, 2016 @ 1:59PM

Marketing

Van het aantrekken van nieuwe klanten tot het sluiten van de deal. We ontwikkelen effectieve en inspirerende inbound marketing concepten om sterke en langdurige relaties aan te gaan tussen jouw merk, bestaande klanten en prospects.
k

Zakelijk bloggen voor meer online zichtbaarheid

Om van je website een waardevolle marketing troef te maken heb je waardevolle content nodig. Zakelijk bloggen is een goedkope manier om leads te genereren via inbound marketing. Het helpt je om een autoriteit te worden in je niche of vakgebied en bij het opbouwen van je merk. Wij helpen je bij het opzetten en zichtbaar maken van je blog.

E-mail campagnes die niet worden ervaren als spam

We maken een deep-dive in je doelgroep en nemen de tijd voor het segmenteren van je klanten. Op deze manier kunnen we e-mail campagnes verzorgen die relevant en persoonlijk zijn voor de ontvanger – en meer omzet genereren voor je bedrijf. Doe je het liever zelf? Dan reiken we je de juiste tools aan en ondersteunen je waar nodig.

w

Social media campagnes die volgers in fans veranderen

Het design van je website voeren we door naar je social media profielen. Dit verhoogt de herkenbaarheid van je merk en draagt bij aan een betrouwbare uitstraling die altijd is afgestemd op je doelgroep. Met onze tools wordt het beheren van je verschillende social media profielen een fluitje van een cent.

Landingspagina’s die bijdragen aan een hogere conversie

Je site wordt gemaakt om meerdere doelen te dienen, we ontwerpen landingspagina’s met één specifiek doel voor ogen. Conversie. Na het ontwerpen en realiseren van de landingspagina gaan we uitgebreid testen en analyseren om de pagina verder te optimaliseren. Op deze manier helpen we je om meer leads te genereren.

We verbinden mensen met merken. We geloven hierbij in de verbindende kracht van relevante en behulpzame content verpakt in overtuigend design. Content die past bij je doelstellingen en ook aansluiten bij de behoefte van je klanten. Door middel van effectieve en inspirerende concepten bouwen we aan sterke en langdurige relaties tussen je merk, bestaande klanten en prospects. Van strategie tot implementatie en van content creatie tot activatie, zonder te verstoren en helemaal gebaseerd op een bewezen inbound marketing strategie.

Neem contact met ons op!

 

Praat vandaag nog met ons over jouw nieuwe website en kom erachter hoe jouw bedrijf meer leads en omzet kan genereren. Je kan ons bereiken op telefoonnummer 020 – 34 54 825 , e-mailadres hallo(at)quispmaster.nl of onderstaand contactformulier.