Selecteer een pagina
Rutger Quispel februari 4, 2017 @ 4:42PM

Website Pakketten & Prijzen

Betaalbare Professionele WordPress Websites

Professionele WordPress Website laten maken tegen een aantrekkelijke prijs

Een professionele website laten bouwen tegen een aantrekkelijke prijs? Wij bouwen bedrijfswebsites, e-commerce websites, blogs en landingspagina’s met één doel voor ogen. Bezoekers veranderen in klanten, of in marketingtaal: Conversie. Hiervoor maken we gebruik van data gedreven design op basis van de laatste technieken en kennis op het gebied van conversie en webdesign. Op deze manier maken wij websites die omzet genereren voor jouw bedrijf en dat tegen een zeer geringe investering. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie? Neem contact met ons op om kennis te maken, vraag een offerte aan of bekijk onderstaande Webdesign Pakketten.

Alles-in-1 Website

Stijlvolle op maat ontworpen informatieve website voor ZZP-ers of kleine bedrijven met een beperk aantal diensten of producten.
v.a. €999
 • 1 pagina
 • Zelf gemakkelijk tekst en afbeeldingen aanpassen via het WordPress CMS
 • Goed leesbaar op alle apparaten, ook op mobiel
 • Zoekmachinevriendelijk zodat je site goed word gevonden
 • Webstatistieken via Google Analytics
 • Bezoekers kunnen je site gemakkelijk delen dankzij social media integratie
 • Onderhoud & Hosting € 29 p/mnd
 •  

Master+ Website

Stijlvolle digitale presentatie en marketing machine. Perfect voor grotere bedrijven met een uitgebreid aantal diensten of producten.
v.a. €1999
 • 6+ pagina’s
 • Zelf gemakkelijk tekst en afbeeldingen aanpassen via het WordPress CMS
 • Goed leesbaar op alle apparaten, ook op mobiel
 • Zoekmachinevriendelijk zodat je site goed word gevonden
 • Webstatistieken via Google Analytics
 • Bezoekers kunnen je site gemakkelijk delen dankzij social media integratie
 • Onderhoud & Hosting v.a. € 49 p/mnd
 •  

Wat we nog meer voor je kunnen doen

Onze standaard website pakketten zijn al heel compleet. Voor veel ondernemers voldoet het standaard pakket, terwijl anderen meer opties willen toevoegen aan hun website pakket. Dat kan! Onderstaand tref je een greep uit de mogelijkheden die we extra kunnen bieden.

Hosting & Onderhoud

We gaat tot het uiterste om jouw website supersnel te maken en daarnaast bewaken we de continuïteit van je website door de core en plugins up-to-date te houden. Op deze manier houden we hackers en ander digitaal gespuis buiten de deur en zorgen we altijd voor een optimale gebruikerservaring. Mocht er toch iets mis gaan dan is het goed om te weten dat we dagelijks backups maken van je site en database. Het Hosting & Onderhoudsplan is al beschikbaar vanaf € 29 per maand.

l

Teksten schrijven

Geen tijd, kennis of zin om teksten en afbeeldingen voor je nieuwe website te maken? We nemen dit werk graag voor je uit handen. Onze professionele copywriters stemmen de tekst en afbeeldingen helemaal af op je doelgroep en onze designers zorgen voor een mooie verpakking voor deze content. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website goed gevonden wordt op specifieke zoekwoorden in zoekmachines zoals Google?

Webmaster Service

Het beheer van je website volledig uitbesteden aan Webite? Eén belletje of mailtje is genoeg voor het doorvoeren van aanpassingen of het toevoegen van een pagina of nieuwsbericht. We kunnen ook een actieve rol spelen in het optimaliseren van conversie op je website of zichtbaarheid in zoekmachine. Op deze manier kan je meer leads en omzet genereren via je website, zonder dat je hier extra tijd in hoeft te steken.

E-mail voor je bedrijf

Een aangepast e-maildomein (@uwbedrijf.nl), voor jou en al je personeelsleden. Dat regelen we graag voor je. Jouw mail werkt overal en op ieder apparaat. Ook als je onderweg bent. Je installeert het namelijk heel eenvoudig op je telefoon. We zorgen dat je inbox vrij blijft van spam en dat je altijd goed bereikbaar bent. Heb je vragen of hulp nodig bij het instellen, dan staan we voor je klaar. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen voor jouw bedrijf.

E-business Oplossingen

Meer verkopen en minder doen. Met een slimme website kan dit. Veel zaken die je nu zelf doet kan je website van je overnemen. Afspraken maken voor je verkoopmedewerkers, lead vinden, leads in je CRM zetten, producten verkopen, e-mail marketing, facturen versturen, etc. Het automatiseren en implementeren van processen in je website maakt de weg weer vrij om echt te ondernemen en je bezig te houden met de zaken die er toe doen.

w

Online Marketing

Om van je website een waardevolle marketing troef te maken heb je heb je meer bezoekers nodig. We realiseren dit met een, op jouw bedrijf afgestemde, mix van content marketing, e-mail marketing, social media campagnes, zoekmachine advertenties en landingspagina’s. Om de ROI van je marketing investering zo hoog mogelijk te maken blijven we meten en optimaliseren om tot het beste resultaat te komen.

Vraag een offerte aan

Meer leads en omzet genereren via je website? Het begint met het invullen van onderstaand formulier. Doe dit zo volledig mogelijk en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor je nieuwe website. Liever telefonisch contact? Je kan ons bereiken op telefoonnummer 020 – 34 54 825.

Hoeveel pagina's denk je nodig te hebben?
Heb je een logo?
JaNee
Beschik je over teksten voor je nieuwe site?
JaNee
Beschik je over afbeeldingen voor je nieuwe site?
JaNee