Selecteer een pagina
Rutger Quispel december 9, 2016 @ 1:56PM

Webdesign

Ben je opzoek naar iemand die jouw ontwerpidee omzet in een website, dan zijn er genoeg webdesigners die je hier graag bij helpen. Wij niet. Wij bouwen geen websites op basis van subjectieve ideeën. Wij bouwen websites die klanten opleveren.

Data gedreven design op basis van de meest recente know-how

Onze aanpak bij het ontwikkelen van een website is gebaseerd op de meest recente know-how op het gebied van conversie, gebruiksvriendelijkheid en overtuigingskracht. Zo krijg je een website die verkoopt én er fantastisch uitziet.

Geoptimaliseerd voor mobiel met een responsive design

Wezorgen ervoor dat je site er goed uitziet op ieder device. Dankzij het mobielvriendelijke responsive ontwerp ziet je site, landingspagina’s en blog er altijd goed uit, ongeacht op welke apparaat of schermresolutie deze worden bekeken.

U

Geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines

Een website kan pas nieuwe klanten genereren als deze goed gevonden wordt in Google. Om dit te realiseren optimaliseren we iedere site die we maken voor zoekmachines. We zorgen dat je site technisch aan alle eisen van Google voldoet en dat de teksten optimaal zijn afgestemd op zoektermen waar je potentiële klanten op zoeken.

Gebouwd met het beste en meest gebruikte CMS van het web

We bouwen sites met WordPress en dat doen we met goede redenen. Het is een zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. Hierdoor kan je zelf gemakkelijk tekstuele aanpassingen doorvoeren en nieuwsberichten maken zonder technische kennis of tussenkomst van een webdesigner.

Een brandsite, webshop of conversie gedreven e-business platform? We creëren responsive WordPress websites die minder kosten en meer opleveren. We doen dit met behulp van overtuigend design en zorgen dat je site op ieder device optimaal beschikbaar is. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je site optimaal integreert binnen je digitale strategie en dat deze toekomstbestendig is. Na het ontwikkelen en lanceren van je site bewaken we je online investering. We verzorgen de hosting, beveiliging, backups en updates. Hierdoor weet je zeker dat je altijd online bent en dat je online platform kan meegroeien met je business. We blijven altijd meten en je van advies voorzien hoe je meer uit je site kan halen en je strategie maximaal kan blijven ondersteunen.

Een professionele website laten bouwen die bezoekers verandert in klanten hoeft niet duur te zijn. Vanaf € 999 gaan we al voor je aan het werk en krijg je een responsive WordPress website waar je concurrenten jaloers op zullen zijn. Bekijk hier onze verschillende website pakketten en prijzen of vraag direct een offerte aan voor je nieuwe website.

Project Aanpak

1. We Talk

Alle goede relaties starten met een gesprek. Er is geen betere manier om elkaar beter te leren kennen. We luisteren naar je ideeën en uitdagingen, geven advies en presenteren oplossingen die je verwachtingen zullen overtreffen.

2. We Think

Strategie, planning en uitvoering. We creëren concepten die je ideeën zullen uitdagen en je anders laten denken. We werken samen om het concept te verfijnen zodat we de juiste boodschap kunnen overbrengen en geen stappen overslaan.

3. We Create

Van mooie merken tot spannende websites, we ontwerpen met flair, zorg en oog voor detail. Zo gaan we ook om met het digitaliseren van uw processen. We hebben geluisterd, we hebben een planning gemaakt, nu is het tijd om die ideeën werkelijkheid te laten worden.

4. We Deliver

In pixels, op papier of in mooie applicaties, we leveren onze projecten pas af als ze echt klaar zijn en helemaal voldoen aan je eisen. We houden je op de hoogte in elk stadium van het project, zo weet je zeker dat we de deadline halen en dat je vooruit kan met je business.

Neem contact met ons op!

 

Praat vandaag nog met ons over jouw nieuwe website en kom erachter hoe jouw bedrijf meer leads en omzet kan genereren. Je kan ons bereiken op telefoonnummer 020 – 34 54 825 , e-mailadres hallo(at)quispmaster.nl of onderstaand contactformulier.